externisté

anna bangoura

Hraje, moderuje, zpívá a užívá si svobodu kreativity na volné noze. S oblibou stojí před kamerou, foťákem a za studiovým mikrofonem. Stejně jako rostliny potřebují dostatek světla pro fotosyntézu, vyhledává i ona osvícení v podobě nových vědomostí, které přetavuje třeba do vzniku dramaturgie diskusí s různými hosty na společenská témata. Má ráda popularizaci vědy a zrovna se o ni tak trochu pokouší svým doktorským studiem anglické literatury.

annabangoura.cz

magdaléna černá

Věčné děvče, které nedávno dokončilo bakalářské studium v oboru scénografie na JAMU pod vedením Pavla Boráka. Promlouvá svými kresbami, kolážemi, výšivkami, někdy si dokonce s vámi posdílí své prapodivné sny nebo vám položí ještě prapodivnější otázky. Zajímá se o historii odívání, všelijakou psychologii, poezii i zvučné vokály v písničkách. Tančí při vaření a většinou ji potkáte v doprovodu dvou potkánků.

karolína hýsková

Žena multižánrových talentů. Hrála tak všude možně, kde to jen šlo: v Olomouci, v Šumperku, v Ostravě, v Hradišti. Ze svých rolí vzpomíná na Jenůfu, Manon Lascaut a Julii. Momentálně zakotvila v ostravském Divadle loutek, kde se specializuje na role myší. Téměř všechny své talenty vyučuje na konzervatoři a Ostravské univerzitě. Ve volném čase dělá vše proto, aby neměla volný čas.

zdislava začalová

Narozena za mlhavého šerosvitu v náručí poddolovaných kopců pokrytých zlatem a rudou železnou. Po&nbspkopcích běhá od stejného roku, ve kterém byla objevena laoská skalní krysa. Po&nbspabsolvování Janáčkovy akademie objevuje zákoutí „provázkovského“ jeviště. Ráda by měla opravené kolo.